miercuri, 1 aprilie 2009


URCĂ ( CLIMB)
(liliacului, piatra neamţ)

8 comentarii:

  1. NU mai centra pozele!!! Si focalizeaza mai cu talent. Fa si 200 de poze daca e nevoie. Dar macar una sa fie corect focalizata.

    RăspundețiȘtergere
  2. de centrat nu încetez...mai ales dacă au un singur element de interes. la compoziţii mai complexe sunt de acord sa caut o dominantă. şi focusul...eh! asta era cea mai bine focusată.
    restul mai au probleme
    pozele astea au ceva vechime. de abia de după crearea acestui blog mă voi fi apucat de corectat defectele acumulate în instantanee de dragul apăsării butonului.

    RăspundețiȘtergere
  3. E o regula generala in arta : nu pui elementul principal in centru. E o chestiune elementara. Citeste despre regula triunghiului macar.

    RăspundețiȘtergere
  4. citit desprem studiat că oarecum face parte din domeniul meu de acţiune, numai că dacă nu le simţi e greu cu aplicatul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce sa simti? Ar trebui ochiul tau sa caute subiectul in alta parte decat in centru. E o chestiune care tine in parte si de fizica.
    Si mai multa grija la focalizare. Sfatul meu : decat sa pui o poza de care nu esti mandru cat de cat, mai bine n-o pui.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine, unele corectii se pot face si in photoshop, ti-l recomand cu mare caldura. E un programel care face minuni. la propriu

    RăspundețiȘtergere
  7. să simţi proporţiile şi valorile estetice.
    şi ce tot atâta focalizare?!
    sunt mândru de tot ce am pus până acum
    şi photoshopul pentru mine iese din discuţie.
    poza nu-i tocmai ce vede ochiul dar aici e doar ce vede ochiul meu după lentilă. nu vreau să exprim mai mult decât ce am văzut.
    da' tu dai click pe poze?! că din păcate în chenar sunt un pic depixelate

    RăspundețiȘtergere
  8. Dau, d-aia vad ca focusul lipseste cu desavarsire. Si n-o spun cu rautate, dar e vorba ca daca tot te apuci de o treaba, macar sa o faci ca lumea. Si e pacat, ca ochi bun se vede ca ai.

    RăspundețiȘtergere